Hjälp med att hålla en brittisk klassiker på vägen...

Länkar till hemsidor som behandlar (eventuellt) intressanta ämnen...
britishnutsandbolts
Newbie
Newbie
Inlägg: 2
Blev medlem: 2013-04-26 21:58
Name: Craig Mitchell
Ort: Malmö

Hjälp med att hålla en brittisk klassiker på vägen...

Inlägg av britishnutsandbolts »

Bild

Info till medlemmarna:
Som brittiska bilägare och entusiaster (vår mini cooper är vår stolthet och glädje) älskar vi att se brittiska klassiker på våra svenska vägar, vi vill därför även hjälpa dig att hålla din stolthet och glädje på vägen. Vi klassiska bilägare är välsignade med en blomstrande marknad fylld med bra butiker för klassiska bilar (varav en del är våra leverantörer) men dessvärre för oss Sverige-baserade entusiaster så är dessa butiker oftast baserade i Storbritannien. Generellt är detta inte ett problem när man köper lite dyrare delar och objekt, trots att dyra portokostnader och lång väntetid kan vara frustrerande. Men när det handlar om enkla och billiga delar blir denna frustration stor. Speciellt när delen i fråga är en enkel mutter eller bult.

Under tiden som vi har ägt och underhållit vår mini cooper har vi upptäckt att fästelement av rätt storlek, kvalitet och material kan vara svåra att hitta.

Vid förberedelsen av vår bil inför sommaren 2013 stötte vi på en skadad bult vid reparation. En enkel bult höll upp hela reparationen och lämnade bilens bakvagn i bitar tills en ny bult kunde anskaffas och erhållas. 10 dagar senare kom den nya bulten från England och vi kunde ställa ihop bilen igen inför säsongen.

Vi startade därför http://www.britishnutsandbolts.se
För att hålla det enkelt erbjuder vi dig möjligheten att köpa fästelement styckevis i tumstorlekar, unf/unc, lätt och med snabb frakt.

Enkelt nog skickas nästan alla våra paket med postens gröna kuvert, då de är av bra storlek för att levereras direkt till din brevlåda. Om du bara behöver ett par enkla skruvar skickas dessa i ett vanligt kuvert.

Vi är flitiga bilträffsbesökare, så ser du vår bil under säsongen så kom gärna och säg hej!

Välkommen till oss på britishnutsandbolts.se

Craig

britishnutsandbolts
Newbie
Newbie
Inlägg: 2
Blev medlem: 2013-04-26 21:58
Name: Craig Mitchell
Ort: Malmö

Re: Hjälp med att hålla en brittisk klassiker på vägen...

Inlägg av britishnutsandbolts »

Stor tack för stödet hittills Triumph ägare!

Bara ett par flera bultar att sälja innan jag kan köpa en GT6 ^-^

Skriv svar